Szolgáltatás árak:

 

karomvágás: 500.-Ft

fültisztítás, fülszőr eltávolítás: 500.-Ft

bűzmirigy kezelés: 500.-Ft

bolhaírtás: a felhasznált bolhaírtó szer ára + a fürdetés ára

 

kullancs eltávolítás: A teljeskörű kozmetikázás esetén ingyenes, csak kullancs eltávolítás 1-2db esetén 500.-Ft-tól , nagyobb számú kullancs esetében állatorvosi beavatkozás szükséges, keresse fel állatorvosát !

Minden esetben amikor kullancsot találunk az állatban fennáll a fertőzöttség lehetősége, ezért haladéktalanul keresse fel állatorvosát, lehetőleg az eltávolított kullancsot is vigye magával egy jól záródó kis műanyag dobozban, hogy ki lehessen mutatni az esetleges fertőzöttséget !

Jobb megelőzni a bajt, használja egész évben a megbízható nyakörveket, cseppeket !

 

A teljeskörű kozmetikázás tartalmazza a kutya kifésülését, amennyiben az lehetséges, nyírását, fürdetését, szárítását, karomvágást, fültisztítást, fülszőr eltávolítást, bűzmirigy kezelést, illetve ajándék parfűmözést.

 

A teljeskörű kozmetikázáson kívül kérhető csak fürdetés, csak nyírás valamint csak kifésülés is: 2.000.-Ft-tól a kutya méretétől és szőrzetétől függően változó áron.

 

Az alábbi árak a teljeskörű kozmetikázásra vonatkoznak, harapós, agresszív illetve nagyon elhanyagolt állat esetén felárat számítunk fel !

 

kis méretű kutyák és macskák: ( csivava, yorkie, bichonok, pincsik, westie és bizonyos fajták törpe változatai, stb...)

4.000.- 6.000.-Ft-ig

 

közepes méretű: ( spániel, puli, pumi, mudi, bizonyos fajták közép változatai, stb...)

5.000.- 8.000.-Ft-ig

 

nagy és óriás méretű: bobtail, komondor,  kuvasz, berni pásztor, bernáthegyi, bizonyos fajták óriás változatai, stb...)

7.000.- 18.000.-Ft-ig

 

A fenti árak tájékoztató jellegűek a kutya szőrzetének hosszától és állapotától függően változhatnak ! A fajta ismeretében az Ön kérései alapján összeállított szolgáltatások végösszegéről kérjen tájékoztatást telefonon !

0630/331-3188

 

A megbeszélt időpontra hozza magával az állat oltási könyvét ! Kizárólag egészséges, tünetmentes, érvényes oltásokkal és oltási könyvel rendelkező állatokat tudunk fogadni az Önök és a többi Vendég biztonsága érdekében az állategészségügyi előírások szerint. Kérem, hogy előre közölje a telefonos bejelentkezés alkalmával, ha bármilyen tünetet észlelt kiskedvencén, nehogy itt derüljön ki, hogy nem tudom vállalni, illetve, hogy megfelelő állatorvosi beavatkozást javasolhassak, amennyiben ez szükséges.

Macskák esetében használjon szállító boxot, ketrecet.

További kérdése lenne, hívjon telefonon: 0630/331-3188

Szeretettel várom !

Oldalmenü
Diavetítő
Linkajánló